Nova epizoda Eurocreama Zadar, web emisije koju su pokrenili studenti, donosi razigrani intervju s članovima makarskog benda Rezerve.  

Singlovi Madona, Ne voli, ne voli oduševili su publiku, a na youtube kanalu imaju preko 13 tisuća pregleda.

Ovaj mladi rock - pop bend, nedavno je potpisao ugovor s Croatia Recordsom, dva singla u vrhunskoj produkciji su iza njih, a virtuoz na gitari, Ante Puharić student je na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti u Zadru.

U Backstage intervjuu otkrili su kako su smislili ime benda, kada je nastao i koja je njihova priča: 

- Svima je nama san da se ne bavimo ničime osim s mjuzom. Ovako je jako teško sa strane odvojiti dio dana za muziku, ali mi stvarno ne znamo za nešto bolje. Ako se dogodi da mi samo brinemo o glazbi, to je onda neko blaženo stanje.

Otkrili su kako je nastao refren za zarazni singl Madona i svoje buduće planove, a album očekuju krajem ljeta. Za Rezerve hrvatska glazbena scena je odlična, od kojih bi izdvojili bendove Eke buba i Spiridon.

Pobjedili su na glazbenom natjecanju Demofest u Zagrebu i tada njihova priča kreće.
Publika je prepoznala njihovu energiju i kvalitetnu glazbu, a uslijedile su ponude i od izdavačkih kuća.

U spotu Ne voli, ne voli glavnu vampirsku ulogu ima svjetski poznata mankenka Kristina Šalinović. Spot prepričava nesvakidašnju ljubavnu priču između vampira i smrtnice, iza čije režije stoji Milan Latković, kao i za Madonu. Inače, poznat je i po radu na spotovima za splitske Dječake.

U "Ko pita skita" Zadrani su Eurocreamu otkrili svoje mišljenje i znanje o riječi groupie.


View on YouTube