Prepuna mariborska dvorana Tabor u petak i Arena Bonifika u Koperu dan kasnije, ponovno su potvrdili da su Tomislav Bralić i klapa Intrade pravi miljenici slovenske publike.

Zadnjih godina Zadrani bez problema pune dvorane diljem Slovenije, a tamošnja publika obožava njihove velike hitove poput Dalmacijo lipa, Kuća kraj ferala, Ribar sam star, i ljubavne hitove Zora bila, Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit te najnoviju Lipe oči.

Osim Tomislava Bralića i klape Intrade, gromoglasan pljesak u Mariboru zaslužio je i njihov gost Marko Škugor, vrhunski šibenski tenor s kojim su zapjevali legendarnu Vilo moja.

Dan kasnije klapi su se u Kopru pridružila Četiri tenora - Marko Škugor, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Đani Stipaničev - koji su koncert začinili domaćim standardima i talijanskim kanconama poput Golubovi, O sole mio, "Funiculi funicula"...

Kao i uvijek, Tomislav Bralić i klapa Intrade dva su sata nizali hit za hitom, a publika ih je pratila na svakom stihu. Croatio, iz duše te ljubim, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivam, Samo more nosim ja u duši i još niz drugih pjesama kojima su opjevali svoju Dalmaciju, uvukli su se pod kožu fanovima diljem Hrvatske, i puno šire.

Nakon Slovenije, Tomislav Bralić i klapa Intrade na kratko se vraćaju u Hrvatsku gdje će 18. ožujka nastupiti u pazinskoj sportskoj dvorani, nakon čega slijedi koncert u slovenskom Kranju 25. ožujka.