Velika rock fešta sprema se u petak u Callegru. U Forum Blues Baru tribute koncert će otprašiti Jeremy s Alive - zagrebački sastav koji utjelovljuje kultne grunge prvoborce Pearl Jam. O koliko uvjerljivoj inkarnaciji i izvrsnim svirkama se radi svjedoči publika u cijeloj regiji, a sada je došao red i na Zadar.

Od osnutka ranih 90-ih godina Pearl Jam je zasjenio brojne alternativne izvođače te uskoro učvrstio poziciju jednog od najutjecajnijih bendova na svijetu. Posljednjih godina stvar je otišla još dalje, pa se o njima priča kao o trenutno najvećoj rock skupini.   

Isti stav dijele Jeremy s Alive koji su nastali iz višegodišnje suradnje zagrebačkih bendova Replica i Lotus. Rezultat je projekt koji će širokim repertoarom i energičnom svirkom sigurno zadovoljiti stare i nove Pearl Jam fanove. Zadarsku publiku očekuje presjek cijele karijere Pearl Jama, s naglaskom na najveće hitove grunge rock velikana. 

Program počinje u 21 sat, a koncert u 22:00 uz tradicionalno slobodan ulaz. Od objave događaja na društvenim mrežama za koncert vlada veliki interes, pa organizatori preporučuju raniji dolazak.