ZADAR - Do 2 i po sat noćas trajao je program u živo pod nazivom All stars u eteru Radija 057, koji ove godine slavi kvarat stoljeća postojanja.   

Maraton voditelja i glazbenih urednika Radija 057 osmislio je DJ Davor, a marketinški suga opremile Petra Bartulović i Mia Šoletić. Njih dvije su se okušale i u vođenju što je dovelo do toga da se iza ponoći užario radijski  telefon.

Iako je najavljivana emisija, zamišljena kao maraton DJ-eva, trebala biti dobra zabava za subotnju večer, neplanirana rukometna utakmica uletjela je u eter. Davor i Dabi su je prenosili daleko bolje i upućenije nego što to rade televizijski voditelji. Oni su bili spontani dio zafrkancije koje nije nedostajalo u radijskom eteru uz izvrsnu glazbu. Na prepoznatljiv način tome su pridonijeli Mišel i Andrija iz kultne radijske emisije Blues bar, Profesor Prte iz Rock repeticija i suvoditelj Davoru i Dabiju, te dobro raspoložen Elvis i najbučniji Ivcek. Na radijskom maratonu bili su i prijatelji Radija. A iza etera slušatelji koji su se javljali i za nagrade, kojih je bilo pregršt i koje su gotovo sve podijeljene.

Maraton su do kraja izdržali začetnik Davor, Mišel, koji je jutros odrađivao novinarsko dežurstvo, Andrija te neumorna Petra.