U četvrtak u Biogradu na Moru održat će se finalni mini Božićni sajam. Odvija se u parku, a počinje u jutarnjim satima, od 10 sati. Na sajmu će se dijeliti bakalar pripremljen na razne načine, bit će kolača, fritula, kuhanog vina te raznih rukotvorina biogradskih vrijednih izlagača. 

Dječji vrtić Biograd osim štanda na kojem će prodavati radove koje su lijepo osmislile tete i djeca vrtića imati će i nastup na pozornici gdje će djeca dočarati duh Božića koji nam se sve više bliži. Ni zadnji sajam neće proći bez Djeda Mraza koji će doći posjetiti dječicu i podijeliti im darove. Ovim mini Božićnim sajmom zaokružit će se Božićna priča i pet sajmova koje su Grad Biograd i TZG Biograd ove godine organizirali.

Isti dan, na istom mjestu, samo u 19 sati počinje BOŽIĆNA VEČER KLAPA koju organiziraju Grad Biograd na Moru i TZG Biograd na Moru.

Ovo je druga godina zaredom kako se večer klapa održava u Božićno vrijeme, pa će nam tako ugodne melodije božićnih klapskih pjesama donijeti: ženska klapa Karmel (Turanj), klapa Barone (Šibenik), klapa Donat (Zadar), klapa Mirakul (Vrpolje) te klapa Puntamika (Zadar).