Na koncertu u Bibinjama, pred prepunim tribinama sportskog centra Crljenica, povodom obilježavanja blagdana Sv. Roka, Petar Grašo je pjevao svoje najveće hitove, poput „Moje zlato", „Srce za vodiča" , „Ostat ću uvik isti" i brojne druge.

- Čuo sam da je Bibinje kraj koji je vrlo vrlo srčan, ali s obzirom da je jedan dio mene, moj djeda je iz Gorice, pored Škabrnje tako da se ja ode osjećam kao među svojima.

Popularni pjevač, prisjetio se svojih početaka koji su vezani uz Zadar, točnije Zadarfest.

- Moj ozbiljan početak je počeo sa čarobnom noći u Zadru, `96. kada sam ja na Zadarfestu pobijedio kao debitant, gotovo potpuno anoniman. Dobio sam prvu nagradu publike i to je jedna noć koja je promijenila moj život - rekao nam je Grašo.


View on YouTube

Tijekom cijelog dana posjetitelji su pristizali u Bibinje, a u večernjim satima kada je na sportskom centru Crljenica započeo spektakularan koncert Petra Graše okupilo se gotovo deset tisuća ljudi. Koncert je potrajao do oko jedan sat poslije ponoći. Opraštajući se s publikom u Bibinjama, Grašo je poručio: Rekli su mi da ste zaje**na publika, ali neka mi je ovako zaje*ana publika na svakom koncertu! Moram Vam reći da ste bili sjajna publika - poručio je popularni Grašo i dobio veliki pljesak publike.

Kako je bilo na koncertu u Bibinjama i što je sve Grašo otkrio našim kamerama, pogledajte u videu.

Molimo Vas ako biste ove informacije mogli prenijeti javnosti. Fotografije Saše Čuke su za slobodnu objavu.