Istinski ljubitelji elektroničke glazbe imaju priliku uživati u dobrom underground elektronskom zvuku i to u utorak, 2. kolovoza, na jedinstvenoj lokaciji industrijske zone luke Gaženica, čiji su potencijal prepoznali organizatori.

Becksperience dovodi u Zadar Heika Lauxa i Briana Sanhajija, jedna od dva najbolja njemačka DJ-a.

Po prvi u Zadar stižu Uber taksiji, dogovoreni posebno za ovu priliku. Naime, za sve posjetitelje Beck sperience partyja u Zadru u sklopu kampanje Zagrebačke pivovare o odgovornom konzumiranju alkohola, Razmisli - kad piješ ne vozi osiguran je besplatan prijevoz Uber taxijem. Za korištenje besplatnog prijevoza potrebno je upisati sljedeće kodove: BECKSPERIENCE1 za nove korisnike aplikacije. Potrebno je prvo skinuti Uber aplikaciju i ukucati ovaj kod prilikom pokretanja iste, BECKSPERIENCE2 za postojeći korisnici aplikacije

Cjelokupni Becks to Basics koncept osim najboljih njemačkih DJ-a, okuplja i brojne poznate hrvatske DJ-e a partyji su obogaćen i brojnim street performerima i posebnim scenografskim postavom. 

Nakon Zadra, sljedeći Becksperience partyji održavaju se 19. kolovoza u Rijeci u bivšoj tvornici Torpedo., 9. rujna kada legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana svoj party poklanja Zagrebu kada će se ujedno održati i velika završnica.

Ulaznice za sve Beck sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice je 70kn (na dan Eventa 90kn) s uključenom konzumacijom Beck sa.