Dva dana nakon što je njihov krevet, zahvaljujući Dnevnoj dozi prosječnog Dalmatinca, postao hit na društvenim mrežama i u medijima, zadarski pop rock bend Zaratino objavio je novi singl i spot za pjesmu "Lipo mi je". 

U spotu kojeg potpisuje Igor Goić pojavljuje se spavač na krevetu koji se našao na zadarskoj plaži Kolovare, ali u Varoši, na Narodnom trgu te na zadarskoj rivi kod "Pozdrava suncu".

Autori pjesme su Marko Vojvodić i Igor Ivanović, a krevet simbolizira refren: "Lipo mi je, lipo mi je ležati po cijeli dan, svi su ludi, negdi jure, a ja od sinoć mamuran". 

U spotu su prikazane i urnebesne reakcije Zadrana i turista na neobičan prizor. Pogledajte kako je to izgledalo!


View on YouTube

Bend Zaratino osnovan je 2010. godine, a široj javnosti predstavili su se na festivalu zabavne glazbe Zadarfest s pjesmom "Đir po gradu" za koju dobivaju nagradu za najbolje debitante. Od tada do danas snimaju spotove za nekoliko pjesama - "U vitar riči" u duetu s Bepom Matešićem, veselu ljetnu pjesmu "Barka" koja postaje njihov zaštitni znak, te pjesme "Ideš li van Zdravka", "Ona donila je sve", "Na otoku", "Jedna lipa rič", te "Ispod škura" s Jolom s kojom nastupaju na Splitskom festivalu. Sve te pjesme našle su se na njihovom albumu "Đir po gradu".