Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, HYTE 22. i 23. srpnja dovodi velike svjetske zvijezde elektronske glazbe u najbolju turističku destinaciju 2016. godine - grad Zadar.

Uz sad već najavljena imena kao što su velika zvijezda elektronske glazbe - Loco Dice, Matthias Tanzmann, DeWalta, Shaun Reeves, Enzo Siragusa, Seb Zito i Rich NxT, programu se pridružuju i Steve Bug, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes i nekoliko poznatih imena domaće scene.

Dva dana u srcu povijesne jezgre grada Zadra, uz prelijepo Jadransko more i dvije noći u zadarskim klubovima, gosti će uživati u pravoj morskoj atmosferi i najboljim zvukovima kvalitetne elektronske glazbe.

Dnevni partiji u klubu Zara Beach na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u klubove, koji se nalaze u blizini plaže.

Dnevne i dvodnevne ulaznice po promo cijeni u prodaji su putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/hyte-zadar-3314

Za sve informacije i novosti pratite Facebook (https://www.facebook.com/insoundwetrust/) ili Instagram stranicu (https://www.instagram.com/welovesound/)


Program:
LOCO DICE, MATTHIAS TANZMANN, STEVE BUG, ENZO SIRAGUSA, DEWALTA, SHAUN REEVES, SEB ZITO, RICH NxT, VALENTINO KANZYANI,
FRANCISCO ALLENDES
MARIANO MATELJAN, JOGARDE, FELVER, MARINA KARAMARKO, HOMEBOY live, MIMI, DARKO KUSTURA, MATE KOKIĆ, JOSIP MILKOVIĆ
...i mnogi drugi.


www.facebook.com/insoundwetrust
www.instagram.com/welovesound
www.hyte.net
www.facebook.com/hyte