U petak navečer u prostorijama Starog kazališta lutaka na Jazinama za zadarski bend Nulapark dogodio se povijesni trenutak - promocija prvog singla i video spota za pjesmu Meditiram.

Svečanosti (kako su je sami nazvali) prisustvovali su prijatelji, suradnici, obožavatelji ali i brojni statisti koji su za potrebe snimanja spota s radošću žrtvovali čak 2 dana svog urbanog života.

- Snimanje je bilo jako zabavno! Uživali smo u svim njihovim zahtjevima jer su bili neobični I malo blesavi. Ni sami nismo znali što mi to točno radimo, ali kad si statist ne trebaš puno ni znati, samo slijediš upute kamermana i na kraju ispadne savršeno. Njihove ideje su bile zanimljive, izazovne i veoma dobro smišljene. Sad kad sam vidila spot jasno je da sve ima smisla. Sviđa mi se i malo sam ponosna"- izjavila je Lidija jedna od statistica koja je vidno bila oduševljena nakon prikazivanja spota.

Članovi benda su u sklopu svoje promocije ugostili i posebnog gosta Cob & Mob koji je prije same projekcije izveo svoju, jedinstvenu, verziju pjesme Meditiram. Taj je trenutak cijelu atmosferu podigao na jednu kulturnu razinu.


View on YouTube

Produkciju spota potpisuju Marko Kujundžić i Daniel Vučinović. Spot je snimljen na autentičnim potrošačkim i polupotrošačkim te potrošenim i polupotrošenim lokacijama grada Zadra, a svi su statisti na glavama nosili potrošačke -plastične vrećice. Singl Meditiram, kao i video spot progovara u slavu i čast modernom hiper-potrošačkom društvu kojem je u fokusu „čovjek" odnosno trošenje istog.

Bend Nulapark nastao je 2014. godine, a nakon početnih turbulencija u članstvu, stabilizirala se postava: Gumeni, Tamy, Nikola, Marin i Jure.

Autorska pjesma Meditiram je snimljena i producirana vlastitim angažmanom uz snimateljske usluge studija D.I.M i mastering Tomislava.