Zadar rame uz rame uz New York, Ibizu, Berlin, Amsterdam i Barcelonu!

Nakon što je izabran za najbolju turističku destinaciju 2016. godine, grad Zadar se opet našao u žarištu zbivanja. HYTE, jedan od najjačih event brandova odabrao je upravo Zadar za lokaciju slijedećeg spektakla.

Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, HYTE 22. i 23. srpnja dovodi velike svjetske zvijezde elektronske glazbe na plažu Kolovare, u srcu povijesne jezgre grada Zadra.

Dva dana i dvije noći zabavljat će nas velika svjetska zvijezda Loco Dice i za sada objavljeni HYTE Ibiza rezidenti: DeWalta, Matthias Tanzmann i Shaun Reeves, te Enzo Siragusa koji dovodi svoj poznati londonski label i party brend FUSE. Nastupit će i Seb Zito i Rich NXT te neka od najboljih hrvatskih imena elektronske glazbe: Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko i mnogi drugi.

Dnevni partiji na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u klubove, koji se nalaze u blizini plaže.

Ulaznice će kroz par dana biti u prodaji putem Entrio online trgovine.

Za sve informacije i novosti pratite Facebook (https://www.facebook.com/insoundwetrust/).

Program:
LOCO DICE, MATTHIAS TANZMANN, ENZO SIRAGUSA, DEWALTA, SHAUN REEVES, SEB ZITO, RICH NxT
MARIANO MATELJAN, JOGARDE, FELVER, MARINA KARAMARKO, HOMEBOY LIVE, DARKO KUSTURA, MATE KOKIC, JOSIP MILKOVIĆ
...te uskoro I