Dječji zbor "Libretići", poznat i izvan granica zadarske regije odlučio je, zajedno sa svojim sjajnim stručnim timom, spjevati odu Zadru, i to ne bilo kakvu. Upravo onu - dječju, ali u koju će se sigurno zaljubiti svi oni kojima Zadar leži na srcu.

"Šu - šu -šu -šu, šumi more moga grada..." , moglo se već čuti više puta na raznim priredbama i produkcijama dok spot još nije ugledao svjetlo dana.
Sada će sigurno pjesma zaživjeti u još širim razmjerima.

- Skladba je produkt zajedničkog projekta Magdalene Marđetko, "Libreto" gitaristice i diplomirane učiteljice, mentora Dinka Habuša,  glazbenika Renata Babića  i voditeljica udruge Libreta, Ivane Begović Habuš.

„Zadarska bajka" je prije pet dana imala televizijsku premijeru na nacionalnoj Top Listi Dječje televizije. Tamo se sada nalazi uz pjesmu „Prvu ljubav to je", koja je suvereno zasjela na prvo mjesto iste ljestvice.

 

- Neopisivo smo sretni, radosni i ponosni što na ovako lijep, autentičan i plemenit način imamo priliku predstaviti svoj voljeni grad čitavoj Hrvatskoj. Naša su predivna djeca to učinila izvanredno. Zadar treba voljeti svaki dan, upravo unutar onoga što znamo raditi najbolje, i to glasno i javno, izjavili su Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, umjetnički voditelji „Libreta".