U dvobojima emisije The Voice u subotu su nastupili Bibinjka Rea Matić te Zadranin Alen Bulić.

Rea Matić je u dvoboju s Stelom Paradžik otpjevala Estellinu pjesmu „American boy". Nakon što su sjajnim nastupom mentore podigle na noge, voditelju Ivanu Vukušiću otkrile su da im je inspiracija za pjesmu bio „američki Dečak" - mentor Ivan.

- Pjevale ste s tolikom radošću da je to bila milina! Bile ste tako sretne i prekrasne, a kada je pjevačica sretna, onda je nepogrešiva, rekla je Indira koja je prednost dala Rei. 

- Kroz njihov sam ples shvatio da definitivno Rea ima milijun razloga da bude to što jest - pjevačka zvijezda, rekao je Tony. 

- Rea, imaš toliko lijepe boje u glasu, čitav jedan spektar boja. Čudesan zvuk iz tebe izlazi, rekao je Jacques i odlučio da prema novoj fazi natjecanja vodi Reu.


View on YouTube

Zadranin Alen Bulić i Splićanka Ana Dorotić Burmaz priredili su pravi dalmatinski dvoboj izvodeći pjesmu „Zar je voljeti grijeh". 

- Vas dvoje ste najstariji u ovom showu, ali ste mladima dokazali da godine nisu važne. Izveli ste ovu pjesmu na najbolji mogući način, rekla im je ponosna mentorica Indira. „Meni se čini da ste malo pogriješili s tonalitetom, rekao je Tony Indiri ističući da je pjesma tonalitetom više odgovarala Ani pa je Alen imao problem neravnopravnosti pogotovo u nekim lagama.  

- Alen i Ana bi bili fenomenalni u duetu na sljedećem Splitskom festivalu. Baš ću reći svom kolegi Aljoši Šeriću da vam napiše pjesmu", rekao je Ivan. Moram reći da sam se Ani okrenuo na audiciji i opet ću, dopusti Alene, biti džentlmen i reći da mi je ona bila za nijansu bolja, nekako konstantnija i u izrazu estetičnija", rekao je Jacques. 7

- Anči je mene na audiciji osvojila prekrasnim jazzom. Prošetala si ovom pjesmom kao dama splitskom Rivom, za kojom se svi okreću. Ali se i u Zadru okreću za našim dragim Alenom, rekla je Indira nakon čega su mentori, a zatim i Ana i Alen zapjevali „Kalelargu". 

Za Alena je sudjelovanje u The Voiceu, nažalost, završilo.


View on YouTube