Društvo sportske rekreacije „Studio I" predstavlja plesno-akrobatski show „Mental". Predstava će biti održana u HNK 12.03.2016. u 20 sati.

"Predstava je nastala u suradnji naše udruge, te udruge iz Zagreba pod vodstvom Ingrid Jerak. Prošle godine je prvi put bila prikazana u Zagrebu, te ćemo istu u 3. mjesecu prikazati u Zagrebu i u Zadru. Predstava je obilježena posebnom kombinacijom plesa, akrobatskog plesa i fitnessa na šipci, te plesa na stolicama koja se pokazala veoma zanimljivom u prvom prikazivanju. Našim gledateljima želimo približiti ovakav pristup plesu i sportu, te im predočiti što se zapravo krije iza riječi akrobatski ples i fitness na šipci, a ujedno i da se tim sportom mogu baviti svi, bez obzira na prijašnja iskustva i predispozicije. Sam naziv obećava nešto neočekivano, a to će publika i dobiti.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u HNK 12.03.2016.. Cijena ulaznice je 40 kuna, te će biti u predprodaji u prostorima DSR. Studio I (adresa Ivana Gundulića 2D) i u prostorima HNK na dan predstave. Ujedno je moguća rezervacija ulaznica na mail [email protected] ili facebook stranici Studia I.

Zahvaljujemo Gradu Zadru na pruženoj pomoći pri realizaciji ovog projeta, Mc Hollister na koje se možemo uvijek osloniti, te Teatro Baru koji će sve naše posjetitelje počastiti pićem dobrodošlice na afterpartij, priopćeno je  za javnost iz DSR Studio I.