Paški zimski karneval ulazi u veliko finale - odrađeni su popularni ričavci, a za večeras je zakazana humoristična predstava u Domu kulture za koju su karte planule.
U subotu 6. veljače u 17.00 sati u Kneževom dvoru održat će Natjecanje u plesu pod maskama na kojem će nastupiti mali plesači s cijelog otoka Paga - članovi Udruge "Kissa" koje vodi Kristina Alaburić. Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga.
Nakon toga slijede maškarani tanci u II Magazinu soli na kojima će se za odličnu atmosferu pobrinuti atraktivna Lidija Bačić.
U nedjelju, 7. veljače započinju zadnji dani Paškog zimskog karnevala veikom maškaranom povorkom koja kreće u 16.00 prema glavnom gradskom trgu gdje će se održati primopredaja vlasti kada će gradonačelnik Paga Željko Maržić predati ključeve grada maškarama nakon čega će povesti i prvo paško kolo uz taktove Gradske glazbe Pag. Uslijediti će bogati program - nastup KUD-a Družina, Gradske glazbe, biranje najbolje maske uz bogate nagrade te puno pjesme, paškog kola i ludovanja maškara.
Veselje će se nastaviti u II Magazinu soli na tancima uz grupu Bracera.

Ponedjeljak je Dječji dan za kojeg su djeca i djelatnici OŠ "Jurja Dalmatinca" i Dječjeg vrtića "Paški mališani" pripremili zanimljiv program prepun nagradnih igara, nastupa Dječjeg zbora Vijolicei mališana iz paškog dječjeg vrtića. U Kneževom dvoru postavljena je i izložba likovnih radova na temu karnevala te će najuspješniji radovi biti nagrađeni. Karneval će se nastaviti maškaranim tancima u II Magazinu soli uz klapu Sol.
Utorak je Dan od tradicionalnih maškara , pa će tako posjetitelji moći uživati u paškoj pučkoj drami Robinja koju samo za vrijeme karnevala izvode članovi dramske sekcije KUD-a Družina. Nastupit će i polaznici Male škole Gradske glazbe Pag koji će na paškoj Pijaci izvesti svoj karnevalski program. Nakon toga slijedi tumbula za koju su pripremljene primamljive nagrade: paški janjac i paški sir, zatim izbor najljepših maski uz neizostavno paško kolo. Podijelit će se i humoristični list "Baš nas briga" , a potom dobro raspoložene maškare kreću u II Magazin soli gdje će ih zabavljati grupa Furešti.