Grupa Zaratino objavila je novi singl i spot "Zašto bižiš". Za tekst su zaslužni Joško Matešić i Marijo Luketa, glazbu potpisuje Joško Matešić, a na aranžmanu je radio Marijo Luketa. Radi se o pop-rock pjesmi sa naglašenijim gitarskim riffovima. Mix i master pjesme su radili kod Igora Ivanovića u studiju "Decibel". Spot je sniman u Zadru sa novom ekipom iz studija Kreathia pod redateljskom palicom Igora Goića.

Priča se vrti oko dečka čija cura bježi od njega a on je na sve načine želi pridobiti. Da li je uspio u svom naumu provjerite u spotu. 


Bend Zaratino osnovan je 2010. godine, a široj javnosti predstavili su se na festivalu zabavne glazbe Zadarfest s pjesmom "Đir po gradu" za koju dobivaju nagradu za najbolje debitante. Od tada do danas snimaju spotove za nekoliko pjesama - "U vitar riči" u duetu s Bepom Matešićem, veselu ljetnu pjesmu "Barka" koja postaje njihov zaštitni znak, te pjesme "Ideš li van Zdravka", "Ona donila je sve", "Na otoku", "Jedna lipa rič", te "Ispod škura" s Jolom s kojom nastupaju na Splitskom festivalu. Sve te pjesme našle su se na njihovom albumu Đir po gradu.