Zadranka Elena Stella lani je daleko dogurala u tv showu The Voice - Najljepši glas Hrvatske, a njen uspjeh rezultirao je suradnjom s producentom Tihomirom Preradovićem i objavom prvog autorskog singla „Ma tko si ti". Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje.

Na pitanje je li zadovoljna plasmanom u The Voice-u, bi li mijenjala mentora da može ponovo birati, te s kim se najviše zbližila tijekom snimanja emisija Elena je odgovorila da ju za show vežu brojne lijepe uspomene, unatoč činjenici da je snimanje bilo prilično iscrpljujuće i jako dinamično. Da mora ponovo birati, opet bi izabrala Ivana Dečaka za mentora, a najviše se zbližila sa Žakom. Ipak, valja gledati u budućnost.

Elena se pjevanjem bavi dugi niz godina, ustrajna je u svom cilju da glazba postane njen primarni posao, a kako je krenulo, čini se da ju putevi i vode u tom smjeru.

Prvi singl je tu i već je prepoznat od struke, te uvršten na 63. Zagrebački festival na kojem će Elena svoju pjesmu „Ma tko si ti" pred zagrebačkom publikom izvesti ovaj petak, 22. siječnja.

Mi joj želimo puno sreće i s nestrpljenjem iščekujemo nove autorske pjesme.