Program Adventa u Zadru na Trgu Petra Zoranića u sklopu manifestacije Đir po gradu se nastavlja uz zabavni glazbeni program na pozornici „SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA" uz ULTRA SONIK.  

15. prosinca, u utorak na Adventu zabavlja vas Bepo Matešić i kantaduri od 19 do 20 sati.

16. prosinca, u srijedu od 17 sati održat će se predstava sv. Rita u sklopu programa humanitarne akcije Putevima sv. Frane uz glazbeni program u izvedbi volontera Samostana sv. Frane i Backstage radionice.  

17. prosinca, u četvrtak od 18. sati opet plešemo u zumba ritmu uz plesni klub Zara i plesače iz cijele Zadarske županije od 18 sati na trgu Petra Zoranića. Za vas nastupaju profesionalni plesači zumbe Meri i Enmanuel koji vam donose egzotične latino ritmove iz Dominikanske republike. Od 20 sati zabava se nastavlja uz Jeger party uz Jakšu Jordesa na saksofonu i DJ Dizzija u organizaciji Svarog bara.

18. prosinca, u petak, u 17 sati održat će se Dječji festival" RADOST BOZIĆA uz Ultra Sonik " uz nastup dječjeg zbora Voštarnica. Kasnije se zabava nastavlja uz Zaratino bend od 21 do 23 sata.

19. prosinca, u subotu jutarnji program od 11 do 12 sati rezerviran je za Dječji festival" RADOST BOZIĆA uz Ultra Sonik ". Nastupit će dva plesna ansambla, plesni ansambl Sanje Petrovski i plesni tim Preko uz mažoretkinje. Na adventu vas očekuje prigodni program zagrijavanja za humanitarnu Utrku djedova božičnjaka-mjesto okupljana gdje će od 10 sati prijavljeni sudionici preuzimati odijela djedova božičnjaka. Utrka starta u 12 sati. Prijave za utrku mogu se izvršiti na e-mail [email protected]

U subotu od 17 sati nastupa Plesni Studio 1 sa svojom plesnom skupinom plešu na pjesmu Fun od Pit bula.

Od 18 sati pali se četvrta adventska svijeća u crkvi sv. Šime koju će upaliti rektorica Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc Dijana Vican; obrede predvodi Msgr.dr. Želimir Puljić nadbiskup a pjeva katedralni zbor sv. Stošije. Jučer je rektorica Dijana Vican posjetila Advent u Zadru te se susrela s ravnateljicom Narodnog muzeja Zadar Renatom Peroš, koordinatoricom manifestacije Đira po gradu Danijelom Rimanić i Josipom Skoblarom, vlasnikom konobe Skoblar.

U sklopu manifestacije Đir po gradu nastavlja se program na klizalištu Forum! 

Nastavlja se škola klizanja svakim danom i tečaj Plesa na ledu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 15 sati uz cijenu od 30 kuna po terminu. Prijave i više informacija možete dobiti na blagajni klizališta ili na info mobitel: 091 62 00 078.

Bakmazov tjedan na Klizalištu

Ovaj tjedan Bakmaz vas daruje na Klizalištu Forum. Pripremili smo brojne nagrade i iznenađenja za male klizače i klizačice. Bakmazovi darovi dijele se od ponedjeljka 14. prosinca. Posebne darove Bakmaz je pripremio za polaznike škole klizanja. U četvrtak i petak u popodnevnim satima Klizalište Forum će posjetiti i Super Lori, Bakmazova maskota koja sa sobom nosi darove za najspretnije klizače. Čekamo Vas na Klizalištu Forum!