Mračni su, bučni, nerijetko cinični, sarkastični i kada treba prezirni prema uljuljanom establišmentu i nametnutim konvencijama. Beskompromisnim decibelima i rifovima prizivaju samo odlučne i izdržljive. Missing Link zato su rizični?

Da, ako ste organizator predizbornog skupa ili godišnjeg natjecanja gregorijanskog pjevanja, ali ako vas zanima iskreni i autentični rock onda je zadarski kvintet izbor s imperativom. Koliko dobar publika će se uvjeriti u petak u 22 sata u Forum Blues Baru na Kalelargi.

Od osnivanja 2011. godine Missing Link se kao noisabilly bend posvećuje naslijeđu kultnog Link Wraya - kralja fuzz gitare, ali njegovu pjesmaricu će koristiti isključivo kao bazu za stvaranje vlastitog zvuka i evoluciju u danas jedan od najpotentnijih zadarskih sastava. To pokazuju stapajući blues, noise, punk i jam u svoj jezik.

Oštar i direktan, koji primarno slavi osnovnu ideju rock n rolla.

Artista Gommoso - gitara i vokali, Robert W. Godzilla - bas, don Mladen Vukojevitz - bubnjevi, Gogo Utković - w(h)arp astmatronics (usna harmonika) i Pavle from Gatos - elektronika i perkusije u Forumu će otprašiti vlastite pjesme (s EP-a City Walls i nove dosad neobjavljene materijale), izvest će i čitanja Link Wraya, a sve to uz podršku gostiju i standardno velikog broja glazbenih i scenskih rekvizita.