Večeras se zadarski Poluotok pretvara u glazbenu meku. U jednoj večeri na nekoliko lokacija održat će se raznovrsni koncerti, pa ljubiteljima glazbe neće biti lako odabrati gdje se zaputiti.

Uz najavljeni KalelargArt festival uličnih performera koji će se protezati Kalelargom, Narodnim trgom i Forumom, a koji počinje večeras, ispred hostela Forum sve je spremno za večerašnji rođendanski party. Uz najavljenu igru svjetlima i laserima po zidovima hostela, publiku će zabavljati sinjski bend M.O.R.T. i splitski T.B.F.

I zadarski Arsenal slavi ove godine 10. rođendan. Tim povodom svojim vjernim posjetiteljima i svim građanima već je ponudio nekoliko glazbenih događanja, a večeras slijedi koncert Sister Sledge koje iza sebe imaju deset studijskih albuma, više od 100 nagrada i titulu disko diva.

Iznimno cijenjenog Briana Augera i njegov prateći bend Oblivion Express moći ćete vidjeti u dvorištu Muzeja Antičkog stakla na prvom Jazz & Blues festivalu koji se odvija u sklopu 21. Zadarskog kazališnog ljeta. Radi se o glazbeniku koji iza sebe ima nominaciju za Grammya, a poznat je po brojnim suradnjama s glazbenicima poput Roda Stewarta, Tonya Wiliamsa, Led Zeppelin, Erica Burdona i Jimija Hendrixa.

U sklopu VA"KA"NZA-e na Rivi će nastupiti Real tribute to Queen, jedan od pet najboljih tribute bendova koji obrađuje glazbu legendarnog benda Queen.