Tijekom turističke sezone u Kukljici neće nedostajati raznolikog kulturnog programa.

Ovaj vikend u Kukljici zaljubljenici evergreena mogli su uživati u bogatom repertoaru nezaboravnih hitova uz grupu "Orion", a 25. srpnja nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade.

U informativnom centru TZ Kukljice 26. srpnja otvara se izložba slika pod nazivom "Otočni motivi" kukljičana Ivice Vihara.

31. srpnja udruga žena "Kukljica" priprema pravu bodulsku feštu - gastro poslastice domaće vino,srdele,bakalar, frite i mlince a goste će zabavljati Toto i Honky Tonk Women.

Večer folklora u organizaciji KUD-a "Kukljica" održat će se 1.kolovoza na kojoj će sudjelovati gostujuće folklorne skupine a 3.kolovoza mladi pjevači GU Elly Bašić iz Zagreba koncert klasične glazbe.

Tradicionalna Kukljiška fešta blagdan "Gope od Sniga" održava se 5.kolovoza te započinje već u jutarnjim satima malom misom a potom jedinstvenom procesijom sa brodovima do zavjetne crkve Gospe od sniga u kojoj će se održati svečano misno slavlje

.U popodnevnim satima priređuje se bogat zabavan program trka tovarov, mažoretkinje, potezanje konopa i skidanje pršuta a navečer koncert grupe "Magazin".

12. kolovoza održat će se tradicionalna 24. večer čakavske poezije, a glazbeni gost večeri je Marina Tomašević.

- Vjerujemo da će malo ribarsko mjesto Kukljica svojim kulturnim i glazbenim programima ove godine pružiti za svakoga po nešto, poručuju organizatori Općina Kukljica i TZ Kukljice.