Zadarska sveučilišna a cappella grupa A.K.A. Crescendo objavila je obradu poznate pjesme "Tango" grupe Vatra koja je ove godine osvojila četiri Porina među kojima je i onaj za hit godine. A.K.A. Crescendo se ovaj put u spotu okušao u a cappella koreografijama koje su specifične isključivo za američke grupe tog žanra.

Ubrzo po objavljivanju video uratka reagirali su i grupa Vatra i Ivan Dečak. Vatra je na svojoj facebook stranici podijelila ovu genijalnu obradu, a Ivan Dečak je tom prigodom poručio članovima grupe: - Sad se slobodno možete vratiti učenju za vaše ispite, jer ako mene pitate ovo je uistinu više od obične obrade pjesme. Lijepo je čuti vlastitu pjesmu u nekom drugom ruhu i shvatiti da su krojači odradili vrhunski posao! Bravo ekipa iz A.K.A. Crescendo-a, samo tako i dalje iz srca i iskreno!

Producent je Jere Šešelja, za video je zaslužna Marta Soljačić u kojem se pridružila i mlada plesačica Marta Huber. Za aranžman su zaslužni članovi A.K.A. Crescenda: Matea Biloglav, Nikolina Brala, Josipa Kolega, Filip Panza i Šime Mračić.


View on YouTube