Malo tko nije čuo za kraljicu dalmatinskih fešti i vječnu zabavljačicu Marinu Tomašević. Njene hitove pjevaju sve generacije. Ono što je puno manje poznato je da Marina ima i dar crtanja i slikanja. Umjetnička djela koja nastaju pod kistom ove dame, sve više bude interes javnosti.

Iz tog razloga Marina je odlučila napraviti veliku izložbu svojih dijela. Radi tehnikom ulje na platnu, a neke slike možete vidjeti u nastavku.

Osim što neumorno slika, Tomašević neumorno i radi na stvaranju novih glazbenih hitova. Upravo je završila svoj novi singl Dite moje. Riječ je o pjesmi koja je odraz onoga što je potrebno današnjim mladima, govori o ljubavi, o precima, o vrijednostima koje svaki Hrvat mora usaditi u svoje srce i s njima kročiti kroz svijet. Dite moje je pjesma koju majka pjeva svome djetetu, a stihovi u kojima će se pronaći svaki pojedinac u našoj zemlji, govore sami za sebe. ( dodaj tekst, glazba arnžman)

U pripremi je još jedan hit u kojem će se mnogi moći pronaći, a koji će svijetlo dana ugledati na jesen. Trojac Kovačić, Toplovac, Zadro napravili su zasigurno pjesmu koja će se dugo pjevati.
U pripremi su i dva nova video spota, a uskoro svi Marinini fanovi mogu očekivati i novi album.