Zbog loma stopala početkom travnja na Coachella festivalu Florence Welch, liderica benda, 23. lipnja mora pristupiti medicinskom tretmanu i osigurati potpuno zacijeljivanje ozljede zbog čega je nužno morala odgoditi zakazani nastup na INmusic festivalu. Florence i njen menadžment mole za razumijevanje te ovim putem potvrđuju nastup Florence + the Machine za iduće izdanje INmusic festivala u 2016. godini!

Unatoč nedavnom prijelomu stopala, Florence je odlučila nastaviti turneju ali sa sjedećom izvedbom njenog inače energičnog nastupa. Nakon navedenog medicinskog tretmana očekivano je potpuno ozdravljenje i nastavak karijere karizmatične Florence u punom sjaju. Obzirom da je Florence i njenom bandu izrazito stalo do fanova u i Hrvatskoj, nastup Florence + The Machine potvrđen je za INmusic 2016. godine.

Florence se putem videoporuke i osobno obratila svim fanovima koji su se veselili njenom nastupu na ovogodišnjem INmusic festivalu. 


View on YouTube

Organizatori su zahvalni što usprkos višoj sili nastup nije otkazan već odgođen za iduću godinu kada će Florence Welch i njezin band biti u top formi i publici INmusic festivala prirediti zasigurno nezaboravan nastup. Ovo je jedinstvena situcija u kojoj se već sada, prije samog održavanja ovogodišnjeg INmusica, zna ime jednog od glavnih izvođača koji će nastupiti iduće godine. Zagreb je prvo mjesto upisano za novu turneju Florence + the Machine.

Obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, svi vlasnici dnevnih ulaznica za drugi dan festivala (23. lipnja 2015.) mogu svoju ulaznicu zamijeniti za festivalsku ulaznicu te sva 3 dana uživati u bogatom lineupu festivala ili ostvariti povrat novca. Mole se vlasnici jednodnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. da se sa svojim upitima za zamjenu ili povrat obrate na e-mail adresu: [email protected]

Za kupce trodnevnih festivalskih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu, radovali i nastupu Florence + The Machine bit će omogućena kupnja najpovoljnijih ulaznica za INmusic festival 2016. godine kroz znatno povećan kontingent tzv. ulaznica za ranoranioce (early bird). Ulaznicu za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ovogodišnje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje trodnevne ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulazince za INmusic festival 2016.

INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvodača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja. Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom line-upu 10. INmusic festivala biti će objavljeno uskoro.

INmusic festival pridružuje se Florencinoj zahvali publici na razumjevanju te joj želi brz i uspješan oporavak.