U ponedjeljak 13. travnja u klubu Rock D8, s početkom u 20 sati, održat će se prava metal fešta pod nazivom THRASH METAL PANDEMONIUM. Naziv je to europske turneje perspektivnih thrash metal snaga: Batallion (Švicarska) i Chronosphere (Grčka). Riječ je o dva jaka nadolazeća thrash metal imena koji za sobom imaju po dva zapažena albuma te više od 150 izuzetno nabrijanih koncerata diljem Europe. Oba banda obiluju brutalnim thrash izričajem te miksaju old school sa modernim stilom. Kao gosti nastupit će i dva mlada zadarska thrash & death banda Despised (više naslonjen na old school thrash) i Diversus više orijentiran prema death metalu.

Iz organizacije posebno naglašavaju da svirka počinje točno u 20 sati, te da ulaznice možete kupiti na vratima kluba. Cijena ulaznice je simboličnih 20 kuna, a prihodi od ulaza idu isključivo kao potpora bandovima koji sami financiraju turneju. Koncert se organizira pod pokroviteljstvom Glazbene udruge Megawat i Stage2stage promotivne agencije u suradnji s klubom Rock D8.

Ovo je tek početak koncertnih aktivnosti koje će se, u suradnji s navedenim promotorima, održati u Zadru, a u planu je da do sredine kolovoza bude još najmanje desetak nastupa.

Pridružite se eksplozivnom otvaranju proljetno/ljetne koncertne sezone.