Florence Welch, karizmatičnu i iznimno talentiranu kantautoricu, te jedna od najcjenjenijih i najpopularnijih glazbenih umjetnica novije generacije ne treba posebno predstavljati. Ono što, naravno, treba istaknuti jest da Florence + the Machine po prvi put stižu u Hrvatsku!

Objavom njihova imena, nastavljen je niz odličnih izvođača koji stižu na ovogodišnji, jubilarni, deseti po redu INmusic festival.

Florence + the Machine svijet su osvojili 2009. odlično primljenim albumom Lungs koji se našao među najprodavanijim albumima te godine, čime je Florence Welch već s 21 godinom postala međunarodna glazbena zvijezda. Paralelno s turnejom na kojoj je promoviran album prvijenac, nastale su sve pjesme za još uspješniji drugi album, Ceremonials, koji je izašao 2011. godine te se odmah pozicionirao na prvo mjesto u Velikoj Britaniji i na šesto mjesto u SAD-u. Treći album koji će zasigurno nastaviti kvalitetan niz, a predstavljen je izvrsnim novim singlom What Kind of Man, izlazi uskoro!

Na novom albumu, How Big Blue How Beautiful, koji bi trebao uskoro biti vani, Florence je najavila osobnije pjesme, jer kako kaže, odrastajući uz publiku ona želi svakodnevno učiti. Nove pjesme, zajedno s dosadašnjim hitovima, Florence + the Machine će izvesti na zagrebačkom Jarunu!

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shop-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.