Nema dvojbe da se moda i elektronska glazba već desetljećima prate u stopu kako na modnim pistama tako i na plesnim podijima, dok se ruku pod ruku drže koliko u izlozima toliko i na ulicama te još od 80-tih izravno utječu jedna na drugu u stvaranju nove inspiracije, trendova i pobornika.

Moda je upravo razlog zbog kojeg se Corrado Loi poznatiji kao „Corrie" preselio iz rodne Italije u London i postao jednim od pionira britanske tech house scene. Corrie je te 1985. kad je stigao u London imao namjeru „uspjeti" kao modni dizajner, umjesto toga strast prema glazbi odvela ga je u smjeru DJ-inga i produkcije. No u svom stvaranju zauvijek je nastavio koketirati s modom okupljajući na svojoj glazbenoj večeri nazvanoj „Roma" jedinstvenu, šaroliku i inspirativnu ekipu koja je uz zvuk acid housea i techna s početka 90-tih prenijela glas o Corrieu kao nadarenom glazbenom talentu i do berlinskog Tresora, Moskve i New Yorka.

Corrie je objavio preko 60 singlova, remixa i kompilacija za glazbene etikete kao što su Sony, Epic, Fabric, Wiggle, Lucidflow, Harry Klein Records, Presslab, Bosh, 4 Kenzo, Evasive i dr. 2007. pokrenuo je i vlastitu etiketu Eat More Beef Music kada zapravo započinje njegovo virtualno prijateljstvo sa splitskim Acilectro crew-om. Nakon redovnih nastupa na najvećim glazbenim festivalima i u najpoznatijim svjetskim klubovima poput Fabrica (London), D-Edge (Sao Paulo), Pacha i Crobara (Buenos Aires) Corrie će se otisnuti do Splita i u subotu 13. prosinca nastupiti u klubu Kameleon.

Domaćine mu predstavljaju Acilectro DJi: Pille, Lushi i Feta, a ulaz je 30 kn do ponoći, 50 nakon.