Predbožićno razdoblje u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar začinit će već tradicionalno održavanje gospel koncerta.

Ove godine, u srijedu 17.12. u 20 sati u HNK Zadar iz New Orleansa stižu JOYFUL GOSPEL SINGERS. Skupina je to od sedam pjevača i instrumentalista koji svojim interpretacijama gospel hitova kao što su Oh, Happy day, Joyful, joyful, This Litlle Light of Mine ili Amazing Grace, ostavljaju bez daha.

Temperamentni sastav koji je osvojio sve veće gospel i jazz pozornice svijeta, s uspjehom je nastupio i na čuvenom Monterey Jazz festivalu u Kaliforniji, a na New Orleans Jazz & Heritage festivalu je poput rezidentnog ansambla.

Članovi Joyful Gospel Singers - a su: Alfred Caston - gitara, vokal, Albert Mickel - vokal, Jan Randolph - vokal, Carolyn Shield - klavijature, bas gitara, Pearlie Tyler - vokal, Chandra Grayson - vokal, Charles Butler - bubnjevi.

Joyful Gospel Singers surađivali su sa zvijezdama kao što je Bryan Adams, Kirk Franklin, Thelma Houston te od 1995. godine do danas snimili nekoliko nosača zvuka koje su potom prodali u zavidnom broju primjeraka.

Na koncertima Joyful Gospel Singers - a zadivljuje strast, autentičnost, kvaliteta vokalne tehnike i izvedbe te čista ljubav prema glazbi.

Prodaja ulaznica na blagajni HNK Zadar od utorka 11.12. 2014. od 11 do 13 i 18 do 20 sati.

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna.