The Garden Festival, predvodnik svih festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, vraća se iduće ljeto u svom 10. i posljednjem izdanju, od 1. do 8. srpnja u Tisnom. Prva imena s lineupa su DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, a imena mnogih izvođača tek će biti objavljena. The Garden Festival će završiti svoje sjajno putovanje spektakularnom proslavom, najavljuju organizatori.

- The Garden Festival odlazi u velikom stilu uz mnoštvo prijatelja i obitelji koji su mu u tome pomogli, a na lokaciju The Garden Tisno dolaze glazbene ikone, poručuju.

Kako objašnjava jedan od osnivača festivala Nick Colgan, prva imena na lineupu predvodi DJ Harvey, kultna ličnost koju je The Garden Festival oduvijek želio dovesti.

- Pet godina smo ga pokušavali dovesti na festival, a sada dolazi u pravi trenutak, na naše posljednje Garden slavlje. On je netko koga izrazito poštujemo i znamo da utjelovljuje ono što smo uvijek željeli postići, a priprema i poseban set. Preuzima Barbarellas cijelu zadnju večer i noć festivala. Sjajan način da odemo sa stilom, a da Electric Elephant festival počne odmah nakon što završimo.