Prošli je vikend bio u znaku kreativnog izražavanja. U starom je kazalištu svoj set za snimanje spota postavio zadarski noiseabilly bend Missing Link. Nedavno su izbacili svoj prvi autorski singl „City Walls" koji bi uskoro trebao dobiti i svoj video zapis. Kreativni dio posla obavio je Budimir Jaša iz kreativnog video produkcijskog tima Bifora.

Svojom žestokom, mračnom i buntovnom pjesmom „City Walls" Missing Link su progovorili o svojoj svakodnevici, svjesni da će ih dobro razumjeti i drugi ljudi iz gradova diljem lijepe naše, a i šire. Video spot koji će pratiti stvar, vjerno će dočarati atmosferu pjesme koja će se naći na njihovom prvom EP-u kojeg su snimili u svibnju ove godine. Na pitanje što očekuju od svog rada i svoje glazbe, momci iz benda Missing Link poručuju kako ih ne zanima dobra prođa, komercijalizacija, već isključivo dobra atmosfera na svirkama. Koncerti su jedino mjesto na kojem je moguće prenijeti energiju glazbe koju stvaramo, njihova je poruka i poziv svima koji ih žele čuti da posjete njihove koncerte.

Na drugoj lokaciji, dva dana kasnije, još je jedan žestoki zadarski bend krenuo u avanturu snimanja spota. Ispred garaže u kojoj sviraju, Crasso de Odio su organizirali roštilj za prijatelje pa je na spontan način kreativni duo Bifora u dobrom i opuštenom društvu snimio kadrove za novi singl "Arm 2 Arm" s aktualnog albuma „Life Like" objavljenog prošle godine. Za potrebe snimanja bend je održao i javnu probu u svojoj garaži na oduševljenje svih okupljenih prijatelja benda.