Prije dvije godine u rujnu su se po prvi puta zaputili u Kanadu, u travnju 2013. američku turneju su otvorili u New Yorku, a uslijedili su Chicago, Detroit, Cleveland i Pittsburgh! U studenom iste godine otišli su i u Australiju gdje su zapjevali u najvećim gradovima- Melbourneu, Sydneyju, Canberri, Perthu i Adelaideu koji je bio naknadno dodan.

A sada je na redu još jedna turneja po Kanadi i Americi na kojoj će svojim glasovima razveseliti mnogobrojnu publiku koja ih sa nestrpljenjem očekuje! Klapi je poseban gušt zapjevati jer su koncerti nabijeni emocijama i nostalgijom!

Generacije naših iseljenika i ostali ljubitelji naše klapske pisme će klapu moći vidjeti u ovim gradovima:

16.10. TORONTO

18.10. VANCOUVER

19.10. SAN JOSE

25.10. LOS ANGELES

26.10. NEW YORK

 

Koncert u New Yor ku nije bio u prvobitnom planu no kada su fanovi iz Amerike čuli da ponovo dolaze, od organizatora Scardona World Music su inzistirali da ne isključe New York iz turneje!

Scardona World Music napravila je izuzetno važan pionirski posao u pravoj promociji naše glazbe organizirajući već nekoliko turneja klape Cambi, Tomislava Bralića i klape Intrade, te Olivera Dragojevića sa Ninom Badrić i Tedijem Spalatom na visokom nivou, u poznatim koncertnim dvoranama sa odličnom produkcijom.