Zadarski noisabilly bend „Missing Link" u suradnji sa vizualnim umjetnikom Mišom Kamberom osmislio je „site-specific live art performance" koji će se održati u eksedri perivoja kraljice Jelene Madijevke, jednog od mnogih objekata koji su krasili ovaj inače prvi javni gradski perivoj u Zadru. Nastupit će 26. rujna s početkom u 22 sata.

Podignut 1829. godine od strane tadašnjeg vojnog upravitelja grada, baruna Franz Ludwig von Welden-a, inače strastvenog botaničara, ovaj perivoj sa svim obilježjima romantizma u parkovnoj arhitekturi bio je ujedno i svojevrsni presedan s obzirom da se nalazi na najvećem bastionu zadarske utvrde, iako su bastioni tada bili izričito vojni objekti. Njegovom odlukom otvoren je javnosti i dan građanima na korištenje za različite, pa tako i umjetničke aktivnosti.

Nastupom u sklopu projekta TRAFO 2014 zadarski umjetnici žele nanovo aktivirati i potaknuti korištenje ovog perivoja u „umjetničke svrhe" s obzirom da je desetljećima bio zapušten, a odnedavno uređen i jednim dijelom uzurpiran od strane komercijalnih sadržaja u privatnom vlasništvu.