Jedno od vodećih imena zagrebačke žive svirke The Second Hand Band i ovog ljeta seli na Jadran. Ovaj zagrebački bend svira već 15 godina, a možete ih slušati u Skradinu, u klubu 4:20, i to 09. i 16. kolovoza, na Rivi u Bibinju 10. kolovoza, te u Zadru 15. kolovoza na Belafuškoj fešti. Svi zaljubljenici u motore moći će ih slušati i 04. listopada u Austriji na European Bike Week kada The Second Hand Band svira pod pokroviteljstvom Harley Davidsona.

Jedan od najboljih hrvatskih cover bandova, nakon izvrsnih nastupa u Biogradu na Harley Davidson danima te na hrvatskom Woodstocku festivalu Rock Starci stiže u Skradin i u Zadar. Svi obožavatelji Bad Companya, Rolling Stonesa, Elvisa Presleya i ostalih velikana rocka doći će na svoje, a nije ni tajna da se The Second Hand Bend i Zadar već dugo javno vole.

The Second Hand Band često svira u Zadru i oduševljeni su zadarskom publikom i atmosferom na svirkama. Nikako ih nemojte propustiti, oni poklanjaju srce publici u 2 sata odličnog rocka, a strast kojom sviraju jednostavno će vas raspametiti!