Bina postavljena ispred terase hostela Forum pravo je otkriće. Riječ je o posve novoj lokaciji na kojoj je jedan bend održao svirku u Zadru. Čast je pripala legendarnim The Bambi Molestersima, koji su svojom svirkom sinoć okupili vjerne fanove ali i velik broj turista i gostiju hostela Forum. Prvi slavljenički dan je protekao u dobroj atmosferi, glazbi i plesu, ne samo okupljenih ispred bine, već i po sobama hostela Forum.

Iako je koncert bio sjedećeg karaktera, atmosfera je bila iznimno dinamična, bend je odlično komunicirao s publikom. Posebno iznenađenje gostima je priredio svjetlosni top, koji je u ritmu sufr rocka osvjetljavao prozore hostela. Gosti na prozorima su plesali kao da ih nitko ne gleda, pa je bilo iznimno simpatičnih situacija zabilježenih foto objektivom.

Kiše nije bilo na radost svih prisutnih, a takvo vrijeme očekuje se i večeras na drugom u nizu koncerata, u sklopu obilježavanja drugog rođendana hostela Forum. „O kiši ćemo razmišljati kad dođe" motto je kojim se vode organizatori koncerta, pa držimo palčeve da vrijeme i večeras posluži sve posjetitelje svirke zadarkog cover benda The Godmother. Koncert je najavljen za 22 sata.

Treći i zadnji dan cijelog programa predviđen je za srijedu, 30. srpnja, a uživat ćemo u koncertu B's FUNstallation, jazz seksteta kojeg čini vrhunska slovensko-hrvatska ekipa jazz glazbenika. Ovaj koncert je organiziran u suradnji sa TZ grada Zadra.