Dragulj na kruni festivala u Tisnom, Stop Making Sense, osigurava novu razinu zabave u Hrvatskoj. Donoseći odličan provod na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno,

Stop Making Sense festival se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kaledaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači. Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, festival kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.

Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru.

Neka od imena koja vas očekuju na ovogodišnjem Stop making Sense su Anja Schneider, DJ Gerd Janson, Nick Höppner, Harri & Domenic, Optimo,Trouble Vision, Psychemagik, Orlando Boom, Leon Vynehall, Mr Ties, Tiger & Woods, T. Party Movement kolektiv i brojni drugi izvođači.

Treba spomenuti i slavne SMS zabave na brodovima, koje se održavaju dva puta dnevno, a ove intimne zabave omogućuju da se zbližite s omiljenim DJ-evima i izvođačima. Ove godine brodovima će kormilariti Aus Music, Trouble Vision i Love Glove, Sub Club, The T.Party Movement, Warm, Get Diverted, Orlando Boom i Lovesick.

Festivalske ulaznice po cijeni od 630 kuna, kao i dnevne po 220 kuna tj. po povoljnijim cijenama za ExYu regiju, možete kupiti u sustavu Entrio.hr.