Dvije godine nakon što je s radom započeo Boutique Hostel Forum, priređuje veliku proslavu, sličnu onoj koja je krasila njegovo otvorenje. U srpnju 2012. godine imali smo prilike zabaviti se uz Dječake i ABOP, na samom otvorenju, te godinu dana kasnije svjedočiti atraktivnom plesu na prozorima hostela.

Ove godine očekuje nas još bogatiji program proslave, koji će trajati tri dana.

Slavlje počinje u ponedjeljak, 28. srpnja, u 22 sata, nastupom surf rockera The Bambi Molesters. Bend je 1994. Godine, pod utjecajem garage i surf rocka 60.-ih, osnovao četverac u sastavu Dinko Tomljanović, Dalibor Pavičić, Lada Furlan Zaborac i Hrvoje Zaborac. Rolajući u nepromijenjenoj postavi i s drugačijim filmom u glavi od onog što se od njihovog samog početka odvijalo na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni, The Bambi Molesters su svojim instrumentalima postali zaštitno lice domaće, regionalne i svjetske surf scene. Karijeru koja traje 20 godina obilježila su četiri studijska albuma, dvostruki album uživo, jedan dokumentarni film, te jedan koncertni film pretočen na DVD, nekoliko nagrada što struke što publike, pregršt kompilacija s njihovim instrumentalima koje su objavile razne etikete diljem svijeta, brojne suradnje s velikim i priznatim licima domaće i svjetske rock scene, kao što su The Cramps i R.E.M. Njihov jedinstveni glazbeni izričaj bit će obogaćen efektnim light show-om. Ekipa Mediteran Produkcije zadužena za light spektakl predstavit će nam svjetlosni top koji će, doznajemo, "tražiti" i "pogoditi" svakog gosta hostela koji se u ponedjeljak navečer pojavi na prozoru svoje sobe. Organizatori kažu kako će to ujedno biti i jedini dan u godini kada će pogled izvana hostela biti ljepši nego pogled iznutra.

U utorak, 29. srpnja, nastupit će zadarskoj publici već poznati bend The Godmother i tim koncertom zaokružiti cijelu sezonu projekta Forum Blues Bar, naših kolega Andrije Provića i Mišela Kalajžića s radija 057, koji se donedavno odvijao u Caffe baru Forum.

Treći i zadnji dan cijelog programa, 30. srpnja, uživat ćemo u koncertu B's FUNstallation, jazz seksteta kojeg čini vrhunska slovensko-hrvatska ekipa jazz glazbenika. Ovaj koncert je organiziran u suradnji sa TZ grada Zadra.

Svi koncerti počinju u 22 sata, a pozornica će biti smještena na Forumu, ispred terase Caffe bara Forum.