U nedjelju 06. srpnja, na blagdan svete Nedjeljice u Briševu, na sportskom je igralištu zapjevalo petnaest vrhunskih pjevača amatera i svojom izvedbom oduševilo žiri, Briševljanje i sve okupljene goste.

2. Festival pjevača amatera izmamio je na igralište, u večernjim satima, preko 700 posjetitelja koji su tražili kartu više da čuju i vide kako mladi glazbenici pjevaju i sviraju. Pred Marinom Tomašević, koja je otvorila festival sa svojom novom pjesmom „Dite moje", koju je premjerno izvela u Briševu, Šimom Ivčićem koji je također okupljenima otpjevao budući hit „Više ljubija te nebi", te Tomislavom Palekom koji je pobjednicima uručivao nagrade, bio je velik izazov. MoraiIi su izabrati najbolje od najboljih.

Prvo mjesto žirija pripalo je Anamariji Filipović, zagrepčanki koja je nastupila s pjesmom „Malo mi za sriću triba", drugo mjesto žirija odnijela je Petra Šarić iz Biograda s pjesmom „Nije htjela", a treće mjesto je pripalo mladoj Tei Lučić iz Murvice, koja je pred sebe postavila zahtjevan zadatak odlučivši se za pjesmu Zdravka Čolića „Ti si mi u krvi". S obzirom da joj je ovo bio prvi javni nastup, Tea je bila iznenađenje večeri te je uz žiri osvojila i publiku koja joj je dodjelila treće mjesto. Drugo mjesto publike pripalo Donatu Predovanu i Ivi Zupčiću koju su odsvirali i otpjevali autorsku pjesmu „Samo tvoj", a prvo mjesto je odnio Lucijan Vrkić koji je uz gitarsku pratnju pjevao „Bolja od najbolje".

Okupljene goste su svojim nastupima počastili i Pino Maričić koji je pjevao „Raco moja" i „Suze dalmatinske", te Toto koji je nastupio sa svojom pjesmom „Iman sve". Na oduševljenje muškog dijela publike i najmlađih, na festivalu u Briševu pojavila se i Ava Karabatić.