Već drugu godinu za redom, plesna skupina Atomic Dance Factory, organizator je jedinstvene sedmodnevne manifestacije zbog koje će najveće, svjetski poznate plesne zvijezde, od 19. - 26. srpnja, doći u Hrvatsku, točnije u malu Novalju na prekrasnom otoku Pagu.

Adria Dance Camp, najveći je plesni kamp u regiji koji će na jednom mjestu okupiti najbolje plesače poput Mike Songa - međunarodno poznatog koreografa čije se ime veže uz planetarno popularnu Jennifer Lopez. Svoje koreografsko i plesno umijeće pokazao je mega uspješnim hitom „On the Floor" kojeg izvode Jennifer Lopez i Pitbull te filmskom uspješnicom „Step Up 4". Na plesnim radionicama, uz Mika Songa, svoje će znanje polaznicima prenositi i Tight Eyez, Kid David, Rihannina plesačica Koharu, Fred Realness, Zulu Gremlin, Ika Bernardis, Hok i Jaja.

Tight Eyez, stvaratelj je plesnog stila k.r.u.m.p koji je postao veliki hit i brzo osvojio mnoge zemlje diljem svijeta, a angažiranost mu je osigurala rad na filmovima kao što su "Stomp The Yard", "Be Cool" i "Step Up 4 „Revolution".

Kid David, široj javnosti poznatiji po glavnoj ulozi i koreografiji filma „Step up5", na čiju premijeru odlazi u Los Angeles odmah po završetku Adria Dance Campa, te sudjelovanju u spotu Justin Biebera "Beauty and the Beat".

Osim samih radionica i predavanja na temu hip hop plesnih stilova i kulture, u sklopu kampa, će se održati i plesna natjecanja na open-air pozornici u centru grada, live nastupi plesnih grupa i predavača, boat party i projekcije legendarnih plesnih filmova u kinu na otvorenom. Uz sve to, kako bi se zaokružio ljetni hip hop doživljaj, polaznicima se nudi i mogućnost odlaska na Fresh Island festival.

Polaznike iz svih dijelova svijeta, koji će prisustvovati Adria Dance Campu, plesnim vještinama podučit će i hrvatski plesači Elvis „ElRock" Hodžić i Vedrana „Thickness" Grčić.

Novalja će na tjedan dana postati meka urbanih plesnih stilova kao što su hip hop, break dance, poppin, lockin, k.r.u.m.p., stoga ne propustite biti tamo.

Kupite svoju ulaznicu na vrijeme za prvi internacionalni plesni kamp u Hrvatskoj, a sve informacije potražite na www.adriadancecamp.eu.