Nakon što je objavio album na engleskom jeziku, Gibonni osvaja i Europu. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkriva kako je zasad ponosan na uspjeh.


'Iako se ne volim služiti brojkama, činjenice govore da je riječ o drugom najprodavanijem albumu u Hrvatskoj u 2013., što znači da mojih najvjernijih obožavatelja, koji me uvijek nagrade za ludost, ipak ima mnogo. Svaki put kada sam radio nagle i hrabre zaokrete, publika me u konačnici nagradila, ali, naravno, imaš i onih koji te 'kazne'. No ne mogu živjeti u klišeju. Ako je netko mislio da ću uvijek biti isti i stalno pisati jedne te iste pjesme, zaista se nemam namjeru ispričavati jer nisam ispunio to očekivanje', rekao je glazbenik i podijelio svoje i mpresije.

'Raspored zbivanja bio je dosta gust. Naime, upravo sam odradio osam nastupa u komadu, od 16. do 26. ožujka, a čekaju me još Rim, Beč, Graz, Frankfurt... Impresije su jako dobre, jer smo svugdje ostavili odličan dojam na publiku. Primam pozive sa svih strana, ali mislim da ću ostati u krugu Austrija - Njemačka - Italija - Nizozemska jer više nisam u cvijetu mladosti i nemam pred sobom beskonačno vremena. Zbog toga će fokus definitivno ostati na susjedstvu', kaže Gibo koji katkad s pute donese i pokoju neugodnost.

Naime, tijekom boravka u Amsterdamu, doživio je neugodnost zbog pljačke. 'Ma to je bilo odmah za dobar dan. Čim smo došli u Amsterdam, opljačkalo nas je. Otišli smo nešto pojesti, a za to vrijeme su nam provalili u auto, iako su svuda po Amsterdamu postavljene kamere. Lopovi su razvili svoje tehnike; najprije negdje ukradu motor, na glave stave kacige i onda tako zamaskirani provaljuju ljudima u automobile sa stranim pločicama. Ukrali su nam sve što su našli. Ostavili su mi tek jednu torbu s mudantama. Nadam se da sada nisam nekome dao ideju za biznis u Splitu, ha-ha...', objasnio je.