Mirko Sičić, zamjenik direktora ŠC „Višnjik" najavio je bogat u ŠC "Višnjik" sljedećih mjeseci, a već 10. listopada Zadar očekuje humanitarni koncert nazvan „Veliki klapski spektakl".

- Nastupit će 10 najvećih hrvatskih klapa, osim klape Intrade koja je tada u Zuerichu te neće moći nastupiti. Nastupit će klapa Cambi, Maslina, Kampanel, Šufit, HRM Sveti Juraj. Ulaznice će biti po popularnoj cijeni, a dio prihoda namijenjen je udruzi za autizam i udruzi za Down sindrom, kazao je Sičić dodajući kako je organizator spektakla udruga Zara.

Najavio je i kako će u studenom, kao i protekle godine, nastupiti Ruski carski balet o čemu će biti više riječi na skorašnjoj konferenciji za medije, a najavit će i još nekoliko koncerta koji će se održati do kraja godine.

Dvorana Krešimira Ćosića bit će i mjesto na kojemu će se održati velika proslava 35. godina karijere Mladena Grdovića. Kako je najavljeno, koncert će se održati 14. veljače, na Valentinovo, a osim Grdovića nastupit će i mnoge njegove kolege.