Ava Karabatić nalazi se u Dubrovniku i dala je intervju za Dubrovački dnevnik.

Najpoznatija hrvatska starleta tom prilikom je progovorila o ljubavi, karijeri, tračevima, kao i o boravku u Dubrovniku.

Komentirala je kako je 'prije nekoliko dana odradila snimanje za RTL na Stradunu, turisti su je fotografirali, pa su možda mislili da je Pamela Anderson stigla u Dubrovnik,'

Kazala je kako joj je u Dubrovniku predivno i kako je to jedan od gradova u kojima bi mogla živjeti.

- Ovaj grad ima apsolutno sve. Žao mi je jedino što sam propustila ovogodišnje Ljetne igre, pogotovo predstave koje inače obožavam. To se posebno odnosi na 'Hamleta' kojeg sam imala prilike gledati na Ljetnim igrama. Ove godine sam imala želju gledati 'Obranu Sokratovu', no nažalost nisam stigla. Gluma je moja velika ljubav i na idućim bih Ljetnim igrama rado odigrala neku ulogu. Malo tko zna kako sam zapravo, u privatnom životu, vrlo često zatvorena u svoja četiri zida gdje se družim s knjigama. Obožavam filmove, kino, a pogotovo kazalište. Moja neostvarena želja je odigrati neku ulogu u kazalištu - kaže popularna starleta.

U intervjuu je Ava za Dubrovčane kazala kako su prave muškarčine. 'Poznati su kao dobri vaterpolisti i rukometaši pa nije ni čudo što su jaki i stasiti', komentirala je Ava.

Demantirala je i priču o tome kako su je izbacili iz apartmana u Crnoj Gori jer se preglasno seksala. Kaže da se nije seksala i da da doista jest, to bi čule sve zemlje na području regije, a ne samo susjedi, piše Dubrovački dnevnik.