Kad je riječ o uvođenju nekih osvježenja u seksualni život, partnerima je (i mušakrcu i ženi) potrebno dati neki mali podsjetnik. Ovaj put donosimo nekoliko savjeta za ljepše polovice o tome kako da vašeg partnera navedete da uživa i traži još.

Ima nekoliko seksualnih poteza za kojima muškarci žude i koji će im uvijek popraviti raspoloženje u spavaćoj sobi. Evo kako partnera možete izludjeti:

Potez za koji su potrebna samo vaša usta

Pitajte bilo kojeg muškarca i reći će vam da uživa kad ga partnerica oralno zadovoljava. No, nije svaka žena vješta u tome. Ali zato evo nekoliko najvažnijih savjeta.

Prevlažno je bolje nego presuho. Svaki muškarac preferira više lubrikacije prilikom oralnog seksa. Ne brinite ako smatrate da proizvodite previše sline prilikom oralnog zadovoljavanja partnera jer to je odlično. S druge strane, ako imate problem s proizvodnjom sline, koristite lubrikant na bazi vode.

Ima više toga od glavića penisa. Nemojte zapostaviti ostale dijelove penisa, njegove testise, anus...

Zadovoljstvo, a ne bol... Pazite što radite s vašim zubima dok mu pružate oralni seks. Nimalo nije ugodno ako 'tamo dolje' osjeti vaše zube, osim ako to nije zatražio. Ako je njegov penis prevelik za vaša usta, zube 'umotajte' vašim usnama.

Savladajte neke fora tehnike za oralno zadovoljavanje. Ako ste zainteresirani, naći ćete način da to naučite.

Odmaknite se od misionarskog položaja

Nove seksualne poze definitivno su potezi u krevetu koji će oduševiti muškarca, a i ženu. Iako većina parova najčešće prakticira misionarski položaj, cowgirl ili doggie style, postoji još stotine poza koje možete naučiti.

Neke od tih poza zahtijevaju fleksibilnost, ali odlične su za još bolji seks.

'Prljave' riječi

Nedostatak komunikacije tijekom seksa može 'ubiti' vaš seksualni život. Srećom, 'prljave' riječi su nešto što većinu muškaraca uzbuđuje. Ako nikad niste pokušali s tim, sjetite se da ne morate zvučati poput pornozvijezde. Možete mu samo reći 'brže' ili 'još dublje'.

Napalite ga tako što ćete vi biti napaljeni

Najbolji i najvažniji seksualni potez na koji muškarci ne ostaju nimalo ravnodušni je kad je njihova partnerica napaljena. Pokažite mu da uživate u seksu, to je muškarcu velika nagrada. Nitko se ne voli osjećati kao da je u krevetu doživio neuspjeh.