Iako vam na svim područjima veze cvjetaju ruže, dobar seks vam baš i ne polazi za rukom? Kako biste lakše detektirali u čemu je problem, donosimo vam pet najčešćih pogrešaka koje muškarci čine u krevetu

Loš je seks kao da gledate jako dug i nadasve loš film u kinu, a vrlo brzo dolazite i do spoznaje kako je početak bio najbolje što ćete vidjeti te se pitate postoji li način da se nekako iskradete i pobjegnete. Da ne biste svaku večer u spavaćoj sobi gledali takav scenarij, vrijeme je da poduzmete nešto. Ovoga puta glamour.com donosi pet najčešćih loših navika koje muškarci imaju za vrijeme seksa.

Preskakanje predigre
Predigra ne mora biti trosatna senzualna masaža kako biste partnericu doveli do raspoloženja za seks, osim toga i seks 'želim te odmah i sada' ponekad zna biti itekako privlačan. No činjenica jest da predigru ne bi trebalo izbjegavati pa makar se ona ponekad odnosila na kratak dodir po leđima i ramenu ili pak na dobro staro ljubljenje i pipkanje kao u srednjoj školi.

Loša izvedba malih prljavih razgovora
Jesi li bila zločesta? Koliko zločesta? Želiš li? Koliko jako želiš? Radi li se u ovome slučaju o seksu ili pak o kvizu sa 20 pitanja? Naravno, ne treba zanemariti čari prljavih razgovora, no pitanja ne moraju biti serijska i, naravno, ne zaboraviti nešto i raditi, a ne samo pričati. Naime, previše pitanja dobar seks u tren oka mogu pretvoriti u sasvim neobičan i pomalo neugodan događaj.

Ne uzvraća uslugu
Vođenje ljubavi mora biti dvosmjerna ulica i to pravilo nikada ne treba kršiti. Upravo je shvaćanje kako je prihvaćanje, ali ne i pružanje užitka sasvim pogrešno. Umjesto toga treba se potruditi kako bi i partnerica uživala te dobro naučiti što je pali, a što ne.

Drži se provjerenih točaka
Baš poput otiska prstiju ili pahuljice, sve su žene različite, tako da je svakako poželjno čitati partneričin govor tijela kako biste otkrili što voli i što je pali. I još jednu ključnu stvar valja imati na pamet - u slučaju krivoga poteza nikada se ne smije ispričavati rečenicom: 'O, pa mojoj bivšoj se to sviđalo!'

Predugo trajanje
Naravno, žene će se češće požaliti na partnerovu pretjeranu brzinu, a muškarčeva izdržljivost slovi za poželjnu. Međutim, kao i u svemu, tako i po pitanju ovoga valja biti umjeren. Predugo trajanje seks će, umjesto u užitka pretvoriti u mučenje, a zadovoljstvo će iščeznuti.