Hrvatska pjesma za Eurosong svoj finalni zvuk dobila u studiju Ramazzottija, jedina hrvatska pobjednica Emilija Kokić dala podršku!

„Mižerja", pjesma Gorana Topolovca koja će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskom Malmoeu u svibnju ovih je dana dobila svoj završni zvuk i to u studiju Erosa Ramazzotija u Bologni.

Za poboljšani, snažniji zvuk bio je zadužen Luca Binardi, čovjek zadužen za miksanje albuma danas svjetski poznatih zvijezda poput Erosa Ramazzottija, Laure Pausini, Andree Bocellija i drugih.


Glazbeni producent „Mižerje" Nikša Bratoš otkrio je kako je cilj bio približiti našu pjesmu onome što Europa sluša i voli,a upravo je Italija zemlja koja je uspjela cijelom svijetu vrlo uspješno predstaviti svoje izvođače.

Naša želja je da klapsko pjevanje, kao autohtoni hrvatski glazbeni izričaj predstavimo Europi na najbolji mogući način a da bi to postigli, jedna od nužnih stvari je približiti "pakiranje" onom što Europa sluša i voli, rekao je Bratoš.

Inače, Luca Binardi slovi kao stručnjak za vokalnu glazbu s okrestralnom pratnjom a specijalist je za kombinaciju snažnog vokala i velikog orkestra i to s ne-engleskog govornog područja. On će pjesmi dati europski sjaj, zaključio je Bratoš.

Pobjednica Eurosonga uz našu klapu

Vjetar u leđa našoj pjesmi i klapi dala je i Emilija Kokić, jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu.


Dragi moji, što da Vam kažem? Sve što treba napraviti je samo lipo pivajte, ako nekome nešto zašteka, ja ću se uključiti i bit ću prateći vokal. Sretno, poručila je Emilija članovima klape tijekom snimanja emisije 8. kat koju će gledatelji Hrvatske televizije moći vidjeti u srijedu 27. veljače.