U petak 22. veljače s početkom u 22 sata klub Arsenal postaje obavezno mjesto za sve „ koji su u banani , a nastupa TBF, nakon kojega će glazbu puštati Luka i Yuri iz Stillnesa.

- Ako znamo moto poznate skladbe TBFa „Uvik kontra" , onda je lako ustvrditi da će ovo biti još jedna odlična večer u Arsenalu uz TBF. Stoga svi oni koji su „u banani" zbog raznih recesijskih, ljubavnih i drugih problema hitno u Arsenal po dozu utjehe iz poznatih pjesama splitskih pjesnika. O njima se sve zna no i dalje su posebna pojava na glazbenoj sceni u RH a njihova glazba
jedinstvena.Negdje između hip hopa i rocka i mnogi joj daju pojam novog glazbenog žanra. Svaki album prihvaćen i omiljen a svaki nastup orginalan i poseban..to je TBF- rješenje za „sve u banani" !, kažu iz Arsenala.

22.02. u petak,prvi dio večeri koncert TBF uživo -počinje u 22 :00 h - nastavak večeri uz "Banana zvuk" !

Banana Zvuk je splitski sondsystem koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (ST!LLNESS/GOLEM/SINESTET). Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Vole vesele i basovite dureve s divljim MC- ima. Jednako su skloni novom zvuku i svježim izdanjima kao i starim klasicima za kojima posežu da ubrizgaju nove doze adrenalina tijekom cjelonoćne zabave. U osam godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima koje pratite putem Reggae.hr medija, u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu. Vole sve što vole mladi i vesele se ponovnim susretima i novim poznanstvima.

"Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo ovo da bi se ekipa s nama zabavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija. Stari i zaboravljeni klasici na vrilim pločama zapeti da vas ispale iz plesnih cipela na plafon. Veljača je misec Bob Marleya pa ćemo vas malo podsjetit na lik i djelo šta je prominilo muziku za sva vrimena. Domaje je sve manje, uvoz je opet u igri. Plantažeri ove godine moraju bit još aktivniji, a mi u iščekivanju prolića strpljivi i pozitivni."

Sve ostalo po starom: Ruke i noge u vis, ovo je: MMM, BANNNANNNA!!!

Vidimo se u Arsenalu!

Ulaznice potražite u Arsenalu, putničkoj agenciji Aquarius i Dallas music shopu
Cijena: 60 kn u pretprodaji (popust xica 10,00 kn) i 70,00 kn na dan koncerta