Gotovo dvjestotinjak Zadrana sinoć je bilo na koncert pod nazivom „Christmas Rock" u klubu Arsenal. U organizaciji Hrvatske glazbene unije, nastupili su bendovi iz Šibenika i Zadra, a na repertoaru su se našli rock klasici i neki od najvećih hitova svih vremena.

Iako najavljen u 20 sati, koncert je započeo tek sat i pol kasnije. Otvorili su ga šibenski Pauci, bend s dosta svirki iza sebe, a Zadrane su oduševili izvedbama benda Deep Purple. Odmah nakon njih nastupio je zadarski bend Žuti kišobran, koji je započeo s izvedbama Atomskog skloništa, a na repertoaru su im se našli i Creedence Clearwater Revival, kao i Rolling Stonesi. Odličan nastup imali su Čarobnjaci, bend iz Šibenika, a dobili su i potporu od publike koja je s njima pjevala „Let the sunshine in", ali i pjesmu od Lykke Li „Folow the rivers". Izvedbama klasika pred publikom željnom dobrog starog rocka nisu mogli pogriješiti ni zadarski bend Borgo, kao ni Xristmas rock band u kojemu je svirao i dogradonačelnik Grgurović, a koji su na kraju večeri pozvani i na bis.

Među publikom primijetili smo i zadarskog nogometaša Ivana Santinija, koji praznike provodi kod kuće. Svirka je bila odličan podsjetnik na odlične pjesme i glazbu koja se sve rijeđe može čuti.