Denis Maričić (Pino & Denis) autor je glazbe i teksta, a Marin Seko aranžmana za novi duet Bepa Matešića i Davida Ricova pod nazivom 'Ne krij oči zelene'.

Zadarski je dvojac nakon uspjeha pjesme 'Kad si otišla ti' još jednom ukrstio glasove i potvrdio da snima zajednički album s 10-ak pjesama koji bi za Croatia Records trebao izaći do ljeta.

'Ne krij oči zelene' pop je pjesma s dalmatinskim štihom u modernijem aranžmanu i ritmu, a takav će biti i album, najavljuje Ricov, s obzirom da je Dalmacija poveznica dviju glazbenih karijera ovih pjevača.

'Nadamo se da će pjesma imati dobar odjek među mlađom i starijom publikom'. Nakon objavljivanja singla, Matešić i Ricov snimit će i spot za pjesmu pod redateljskom palicom Željka Petreša, kojemu je inače ovo peta suradnja s Matešićem. Spot bi se trebao snimati na nekoliko lokacija u Zadru, a ekipa je trenutno u potrazi za starletom koja će imati glavnu ulogu u spotu. Podsjetimo, u pjesmi 'Kad si otišla ti', koju su Matešić i Ricov otpjevali na Zadarfestu 2010., gostovala je Ava Karabatić.