Na Viru su u suorganizaciji TZ općine Viri te organizacije Adria events agency i 5/group uspješno su odrađene Jadranske igre. 

Vir je uz odličnu pozitivnu natjecateljsku atmosferu uživao uz Jadranske igre. Gledatelji i gledateljice su u kratkim stankama između igara zabavljali su se u animacijskom djelu programa gdje su se najviše pokazale djevojke Jadranka iz Ludbrega i Sanja iz Ogulina. Sanja je bila uspješnija u stvaranju konge i uspjela skupiti 70 osoba te osvojila nagradu Jadransko osiguranje.

Baš kao i prošle godine, tako su se i ove godine natjecatelji imali priliku okušati svoju sreću u tradicionalnim igrama poput skakanje u vrečama, ribarske kašete, držanje krigle, vožnja kariole, utrka magaraca i posljednja igra konop.
Zasigurno najinteresantija igra bila je utrka magaraca gdje su naše natjecateljice stavile maramu svom magaru oko vrata i krenule u jahanje ne bi li dokazale da mogu upravljati tom plemenitom životinjom.

Kao najspretnijom momčadi i onom s najviše sreće pokazala se ekipa Žerava koja se prošle godine pokazala kao izuzetno dobra ekipa. Najboljima je medalje uručio direktor TZ Šime Vučetić koji je velikim oduševljenjem i druge godine za redom podržao projekt Jadranske igre.

Osim medalja osvojili su domaći pršut. Upravo oni ostvarili su pravo sudjelovanja na regionalnoj četvrtzavršnici na Viru 03. kolovoza, a uz sreću i snalažljivost možda ćemo ih gledati u poluzavršnici 07. kolovoza na Pagu dok će završnica biti odrađena 4. rujna 2011. u Biogradu na Moru

Drugoplasirana ekipa bila je Torcida Vir, koji su ponosno digli domaću salamu. Treća, očito najžednija ekipa bili su „Ninski stanovi" te ih je Tz općine Vir nagradila s vinom. Uz izuzetnu aktivnu publiku, zabave nije nedostajalo, a već sutra očekujemo užarenu atmosferu ponajboljih ekipa regije 3.

Tijekom kolovoza i rujna svi će stanovnici i gosti na Jadranu moći uživati u u dobroj zabavi i adrenalinu koje donose Jadranske igre. Ove će godine biti organizirano ukupno 37 Jadranskih igara. U njima će sudjelovati 250 ekipa s ukupno 2000 natjecatelja. Svi oni borit će se za glavnu nagradu - vatrogasno vozilo, koje će zasigurno biti od velike važnosti za njihovu zajednicu.