Još samo nekoliko dana dijeli nas od ‘Velike proljetne koncetne promocije', prvog zadarskog open air koncertnog događaja u 2011, na kojem će nastupiti zadarske grupe Postolar Tripper, Rising Dream i E.N.D. uz goste iz Splita, grupu Stimulans, te odličan DJ/MC dvojac‘Shtemanje d.o.o'.

I Postolar Tripper i Rising Dream i E.N.D. publici će premijerno predstaviti nove pjesme s nadolazećih albuma, a za grupu Stimulans iz Splita ovo će biti službena zadarska promocija debut albuma ‘Dust'. Također, ovo će biti prvi cjelovečernji, dakle promotivni zadarski koncert nove pjevačice Rising Dreama Ines Piknjač,kao i koncert zagrijavanja pred predstojeću festivalsku turneju po Europi, a ujedno u 2011 jedini zadarski nastup. Postolari svoj novi album 'Čujem ja, netko šuti', planiraju 'izbaciti' uskoro i na 5 Bunara moći ćete među prvima čuti skore velike hitove.

Organizatroi koncerta, odnosno same grupe koje na koncertu sviraju, svim fanovima poručuju da na koncertu budu već od 19h, jer točno u 19.00h velika koncertna promocija će započeti, a zadnja grupa završiti će svoj nastup točno u 00.00h. Produkcija ovog koncerta biti će fantastična i svi skupa moći ćemo uživati u odličnom audio vizualnom spektaklu.

Velika proljetna koncertna promocija održati će se u petak, 29. travnja 2011. na Trgu Pet Bunara, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dallas Music Shopu na Kalelargi, po cijeni od 25 kn.

Cijena ulaznica na dan koncerta biti će 30kn.