Posljednji promo singl zadarske metal grupe Rising Dream ‘Religion for the Weak' naći će se na kompilacijskom CD-u ‘Femme Metal Records' iz Velike Britanije, koji će pod nazivom ‘Melody and Malice' ugostiti neke od najvećih svjetskih metal grupa sa ženskim vokalima. Tako će se Rising Dream pridružiti dobro poznatim metal grupama kao što su Lacuna Coil, Arch Enemy, In This Moment, The Agonist, Luna Mortis, Amberian Dawn te mnogim drugim uspješnim imenima koja će se uskoro potvrditi.

Ovo je već četvrti kompilacijski CD te kuće, kojeg izdaju svake godine, a njegovo izdavanje predviđeno je za 26. 09. 2011. CD će biti izdan u Velikoj Britaniji, gdje će se distribuirati preko Code 7, putem Plactic Heada, a biti promoviran sa strane ElevenPR. Također, biti će izdan, distribuiran i promoviran putem kuće 'Twilight' u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Nizozemskoj. Svi prihodi od CD-a biti će donirani organizaciji NSPCC - National Society for the Prevention of Cruelty to Children (www.nspcc.org.uk).

Više informacija o svemu možete vidjeti na stranicama izdavačke kuće www.femmemetalrecords.com, a singl Rsising Dreama koji će se na kompilaciji nalaziti možete poslušati i besplatno skinuti na službenim MySpace stranicama grupe www.myspace.com/risingdreamzd.